Bewustwording
Aan de hand van vragen begeleid ik je om uit te vinden waar je eigenlijk tegen aanloopt in je leven. Wat belemmert jou om jezelf vrij te voelen als mens? Vervolgens ondersteun ik je om naar jouw eigen aandeel van het probleem te kijken. Ik maak je bewust van je eigen gedrag. Wat maakt het dat jij je zo gedraagt, wat voor gevoel heb je hierbij en wat zit achter dit gedrag? Hierbij komen we tot de diepste kern van het probleem.

 

Je eigen keuzes maken
Op basis hiervan onderzoeken we verder wat je hierin zou willen ontwikkelen en hoe je dit concreet gaat bereiken. Mijn begeleiding als coach is ontwikkelingsgericht. Ik heb geen kant-en-klare oplossingen, want iedereen is uniek. Wat bij de een werkt, werkt niet voor de ander.

 

Verantwoordelijkheid nemen
Ik daag je uit en begeleid je hierin om het in jezelf te gaan vinden. Dit is de beste manier om een blijvend resultaat te boeken. Jij bepaalt als klant waar jij heen wilt en ik begeleid je hierbij. Het is jouw eigen proces. 

 

Duur traject
Een traject bestaat uit 6 tot 8 sessies van 1 à 1,5 uur. Minder sessies kan eventueel ook. Dit hangt van de coachvraag af, hoe jij je openstelt en hoe snel we de diepgang bereiken.

 

“Bewustwording is de eerste stap naar gedragsverandering”